top of page

Nieuwe vloer


Van 11 december tot 15 december wordt er een nieuwe vloer gelegd in de fitnessruimte! Goed nieuws natuurlijk, maar dit zal ook voor wat overlast zorgen. Lees dit bericht daarom goed door.

Maandag 11 december wordt er een deel van de vloer geëgaliseerd, dit betekent dat de toegang naar de HIT, Ride en Yoga studio ‘s ochtends afgesloten is. Er zal een looproute zijn die via de Les Mills Studio, naar de HIT studio, Ride studio en Yoga studio loopt. Kom dus niet te laat binnen maar wees ruim op tijd in de juiste studio. Deze looproute geldt alleen voor de ochtend en middag lessen, alle studio’s zijn vanaf 18:45 uur gewoon weer te bereiken.

Daarnaast zal dit egaliseren ook voor de deuren van de kleedkamers gebeuren, er zal een loopbrug zijn om in de kleedkamers te komen.


In de dagen 13, 14 en 15 december zal de vloer daadwerkelijk gelegd worden, let dus op waar je loopt en geef de vloerleggers voldoende ruimte om hun werk te kunnen uitvoeren.


Het zullen een paar hectische dagen worden maar we vragen om jullie medewerking en begrip. Het is tenslotte allemaal om Plaza Sportiva nog beter te maken voor jullie!bottom of page