top of page

Vernieuwing beveiligingscamera's

Het was je misschien al opgevallen dat onze technische dienst de afgelopen periode bezig is geweest met het vervangen van oude camera's en het installeren van extra beveiligingsapparatuur, wij stellen jullie graag even op de hoogte.

Onlangs zijn twee van onze bewakingscamera's, bij de entree en het zwembad, defect geraakt en moesten worden vervangen. Als gevolg daarvan hebben we niet alleen deze beveiligingscamera's vernieuwd, maar ons ook laten adviseren over de spreiding van toezicht naar aanleiding van toenemende ledenaantallen. Op basis van dat advies hebben we een aantal extra camera’s geplaatst en in het kader van transparantie de receptie voorzien van een monitor zodat duidelijk is wat we filmen.

We willen voor zowel onze medewerkers als onze leden een veilige omgeving bieden en hoewel camera’s daar niet direct voor zorgen gaat er een preventieve werking vanuit en hebben we meer mogelijkheden om de juiste instanties van beeldmateriaal te voorzien als er onverhoopt toch iets binnen de club gebeurt. Beelden worden na 5 dagen automatisch overschreven en alleen gebruikt bij calamiteiten.

Commentaires


bottom of page