top of page

Prijsindexatie 2024


Helaas ontkomen we ook aankomend jaar niet aan een prijsindexering voor de dienstverlening van Plaza Sportiva; we indexeren onze prijzen met 4% per 1 februari 2024. Dit geldt voor zowel onze doorlopende abonnementen en credits als onze tarieven voor Personal Training.De indexatie van de parkeerabonnementen laten we dit jaar achterwege omdat de gemeente een minimale prijsverhoging heeft doorgevoerd die we zelf op kunnen vangen.


Begin 2024 vindt er wederom een stevige verhoging van de minimumlonen plaats met als grootste wijziging een minimum-uurloon i.p.v. een minimum maandloon wat omgerekend een verhoging van 15% in loonkosten betekent. Dit is vanzelfsprekend mooi nieuws voor iedereen die nu het minimumloon verdient en steeds meer moeite heeft om fatsoenlijk rond te komen, maar levert ook een flinke verhoging van de personeelskosten voor Plaza Sportiva op.


Daarnaast blijven we investeren in verduurzaming zodat we ook op lange termijn onze bijdrage blijven leveren aan een schonere wereld en een prettige sportomgeving.


Hiermee verwachten we jullie voldoende te hebben geïnformeerd.


Alvast een hele mooie jaarwisseling gewenst en een fantastisch 2024!


Team Plaza Sportiva en Plaza Studio’sComments


bottom of page