top of page

Plaza AcademyPlaza Sportiva zet een mooie stap vooruit met de introductie van Plaza Academy, dé plek voor kennisdeling en inspiratie in de vorm van maandelijkse thema-sessies. Met een bredere blik op gezondheid, belooft Plaza Academy een breed scala aan inzichten te bieden.


Of je nu geïnteresseerd bent in fysieke fitheid, mentaal welzijn, slaap, voeding of alles daartussenin, Plaza Academy heeft voor ieder wat wils.


Elke maand komt er een ander thema aan bod met verschillende experts die deze thema sessies zullen leiden, van leefstijlcoach en personal trainer tot psycholoog!


Als lid van Plaza Sportiva kun je deze thema-sessies gratis bijwonen, het enige wat je hoeft te doen is een plekje te reserveren via de Plaza Sportiva app, op dezelfde manier als je dat zou doen voor een groepsles.


De eerste thema-sessies staat gepland op maandag 8 april 2024 van 19:00 tot 20:30 uur, het thema zal later nog worden aangekondigd, dus houdt onze socials en beeldschermen in de club in de gaten om op de hoogte te blijven!


Ben jij er klaar voor om geïnspireerd te worden?


Comments


bottom of page