top of page

E-HEALTHMet trots presenteren wij onze nieuwste toevoeging in de club: e-HEALTH, een revolutionair gezondheidsconcept dat jouw fitnesservaring naar een hoger niveau tilt.Wat maakt onze e-HEALTH uniek?

Ons e-Health concept is ontwikkeld in vier fases om jou fitter, vitaler én beweeglijker te maken. Onder begeleiding van onze personal coaches maak je gebruik van slimme fitnessoplossingen zoals de e-GYM, Smart Flex, Smart Cardio, InBody weegschaal en de Fitness Hub. Alles is gericht op data, zodat jij precies weet waar je aan moet werken en gericht je doelen behaalt!


Slimme krachttraining met e-GYM

Wist je dat de Nationale Gezondheidsraad ons adviseert om minstens tweemaal per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen?

e-GYM maakt dit voor iedereen mogelijk door krachttraining makkelijker, leuker en motiverender te maken.

Onze e-GYM bestaat uit 7 apparaten die eenmalig, onder begeleiding, worden ingesteld op jouw bewegingsuitslag en kracht. Eenmaal ingesteld, gebruik je jouw memberkey om in te loggen op het apparaat en je kan gelijk beginnen met je workout. Binnen 30 minuten heb jij een full-body workout er op zitten en na 6 trainingsdagen is het tijd voor een nieuwe krachtmeting om te zien of de weerstand verhoogt moet worden.


Mobiliteitstraining met Smart Flex

Smart Flex is de oplossing voor het veelvoorkomende probleem van te veel zitten. Of je nu op het werk, in de auto of thuis op de bank zit, Smart Flex is ontworpen om verkorte spieren tegen te gaan, flexibiliteit te bevorderen en verkeerde houdingen te corrigeren. Investeer in jouw mobiliteit en voorkom rug-, nek-, knie- en schouderklachten.


Conditie verbeteren met onze Smart Cardio

Onze nieuwe cardio apparaten geven je de mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen. Gebruik je memberkey om in te loggen, voer een cardiotest uit en op basis van jouw cardiotest resultaten worden er 3 programma’s geadviseerd gericht op jouw gekozen gezondheidsdoel.

Na 28 dagen vraagt het toestel om een nieuwe cardiotest uit te voeren om je voortgang in kaart te brengen.


Inbody weegschaal, Fitness Hub en BioAge

Nu je aan kracht, cardio en flexibiliteit werkt, is het belangrijk om gemotiveerd te blijven, motivatie is immers één van de sleutels tot succes. Daarom introduceren wij de Fitness Hub, met de Fitness Hub voeren wij flexibiliteitstesten uit en wordt jouw trainingsprogressie zichtbaar en visueel weergegeven door middel van een holistische BioAge.

Deze BioAge is gebaseerd op alle data van de eerder genoemde onderdelen, namelijk, kracht (e-GYM), conditie (Smart Cardio), lichaamssamenstelling (InBody weegschaal) en flexibiliteit (Smart Flex/Flexibiliteitstesten). Zo blijf jij gemotiveerd en werk je gericht aan een fittere versie van jezelf!


Enthousiast geworden?

Om gebruik te kunnen maken van de e-HEALTH hoek, is er een extra abonnement genaamd E-HEALTH nodig, deze zogeheten ‘add-on’ kost slechts €9,50 per maand boven op je huidige abonnement/credits en is na 3 maanden, maandelijks opzegbaar.

Goed nieuws voor bestaande e-GYM abonnementhouders: jullie zijn automatisch over gegaan naar een e-HEALTH abonnement.


Plan nu een afspraak in bij één van onze fitnessinstructeurs om de e-HEALTH toestellen in te stellen, het abonnement af te sluiten en jouw BioAge te checken!


留言


bottom of page